Na celých 12 rokov si prenajal byt na výletnej lodi, aby mohol pracovať z domu a zároveň vidieť svet!

Muž si zaplatil 12-ročný prenájom výletnej lode, aby mohol pracovať a zároveň cestovať. Dôvodom rozhodnutia bola túžba spoznávať svet a zároveň pracovať na svojej kariére.

Ako uvádza CNBC, Austin Wells, 28-ročný zamestnanec Reality Labs, divízie virtuálnej reality Meta, bude jedným z nájomníkov MV Narrative.

Ide o výletnú loď, ktorá hosťom ponúka možnosť trvalého bývania na mori. Byty s rozlohou cca 72 metrov štvorcových sa ponúkajú na predaj v cenovom rozmedzí od $875k – $8M dolárov.

Austin Wells pre CNBC povedal, že ho lákala možnosť vidieť svet pri zachovaní zdania rutiny, ktorá mu umožní pokračovať v práci. 12-ročná nájomná zmluva mu umožnila znížiť cenu, ktorú bude musieť čoskoro zaplatiť.

„Najviac ma nadchýňa to, že nemusím meniť svoju každodennú rutinu, aby som videl svet,“ povedal Wells.

„Prechádzam z modelu, kde ak niekam chcete ísť, zbalíte si tašku, nastúpite do lietadla, prenajmete si izbu, k modelu, kde cestuje môj byt, moja telocvičňa, moji lekári a zubári, všetky moje obchody s potravinami. svet so mnou,“ vysvetľuje.

Wells uviedol, že keď loď v roku 2025 odíde do Európy, plánuje pokračovať v plnení povinností počas pracovnej doby na západnom pobreží. To bude pravdepodobne znamenať, že budete pracovať veľmi nestále hodiny dňa vrátane neskorých večerov a skorých ranných hodín.

„Ale otvára mi to možnosť vidieť mesto na poludnie alebo popoludní a potom začať svoj pracovný deň okolo 6 alebo 7:00,“ povedal pre CNBC.

Projekt MV Narrative, ktorý prevádzkuje luxusná cestovná kancelária Storylines, ponúka obyvateľom možnosť navštíviť všetkých šesť kontinentov počas 1000-dňovej plavby, pričom v každom prístave strávia v priemere tri dni.

Cena zahŕňa takmer všetko, čo môže obyvateľ potrebovať. Jedlo, pitie a pranie, ako aj všetky rekreačné aktivity, ktoré môžete nájsť na luxusnej výletnej lodi, ako je telocvičňa a rôzne predstavenia.

Spoločnosť Meta nedávno oznámila plány na zníženie kancelárskych priestorov a zvýšenie počtu pracovných miest na prácu z domu, aby znížila náklady po masívnych stratách, ktoré tento rok zažila.

Mohlo by Vás zaujať:

Napíšte nám komentár! Vaše názory sú vítane!

Páčil sa vám náš článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi a potešte ich správami z redakcie pekných novín!