Tento muž dokazuje, že skutočná láska stále ešte existuje: Vo svojich 99. rokoch chodil pešo celých 10 kilometrov doslova denne, aby navštívil svoju manželku v nemocnici!

Niektoré páry sú spolu celý život a dokazujú, že práva láska stále existuje. Jeden z veľmi vzácnych vzťahov plný lásky majú medzi sebou aj  tento kórejský vojnový veterán Luther (Dnes 102) s jeho manželkou Waverlee.

Luther bol šokovaný, keď lekári jeho manželke diagnostikovali v roku 2009 rakovinu mozgu. Bál sa čo s ňou bude a správa ho veľmi zasiahla. Jeho manželka ostala paralyzovaná, avšak ani to Luthera neodradilo, aby bol stále s ňou, aj keď musela zostať v nemocnici.

Keď bola pred pár rokmi v nemocnici, prechádzal každý deň až 10 km pešo po diaľnici, aby mohol byť pri svojej milovanej žene.

Sám povedal, že bez nej je ničím. S veľkým citom sa rozhovoril o ich vzťahu a o svojej žene. Aj po takom dlhom čase bolo na ňom vidno, ako svoju ženu ľúbi a čo preňho znamená.

Pre Luthera je nepredstaviteľné, žeby jeho manželka už nebola medzi živými. Lekári jej dávali v roku 2009 len 5 rokov života, avšak Luther verí, že keďže sa mýlili, tak sa jeho žena dožije ešte aspoň o ďalších 9 rokov viac.

Verí, že jej zdravotný stav sa zlepší a že jej bude môcť opäť vyznávať lásku, ako bol zvyknutý.

Jeho každodenná prechádzka však nebola pokusom dokázať, ako je fyzicky silný. Išlo o dokázanie jeho lásky k Waverlee. „Je to krásna dáma a správa sa ku mne veľmi dobre, urobila zo mňa muža. Preto ju milujem, pretože je tvrdá a vedela, kedy má dať nohu do dverí … “, tvrdí muž. Manželia sa stretli v práčovni. Mali spolu iba jedno dieťa, Luthetu, ale muž chváli svoju manželku, že mu pomohla vychovávať deti, ktoré mal z iného, prechádzajúceho manželstva.

Po príchode na nemocničné oddelenie, kde bola hospitalizovaná jeho manželka, ju Luther pobozká a Waverlee šťastne máva očami. Je hrdý na to, že jeho bozk môže aj po tých rokoch urobiť jeho manželke radosť. „Toto je moja šálka čaju a je to to najsladšie, čo som kedy pil,“ hovorí Luther sediaci pri posteli Waverlee.

Držíme im palce, takýto krásny vzťah sa už málokedy vidí! A hlavne veľa zdravíčka!

Ak ste našli v tomto článku niečo hodnotné pre vás alebo vás v niečom inšpiroval, podporte nás zdieľaním. Je to najlepší spôsob, ako podporiť kvalitný obsah. Vy rozhodujete o tom, čo letí, ďakujeme. 

Ak sa Vám článok páčil alebo ste sa dozvedeli niečo nové zdieľajte ho, alebo podporte Like-om. Čím viac zdieľaní, tým väčšia motivácia pre nás, písať dobré správy každý deň.

Napíšte nám komentár! Vaše názory sú vítane!