Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať.
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
Forma 25 cm
1.
8 bielkov
100 g cukor
8 žĺtkov – spolu vyšľahať
2.
100 g múka hladká
100 g vlašské orechy mleté
10 g prášok do pečiva – zmes zmiešať so snehom
3.
200 g cukor vyvariť na karamel
300 g olúpané jablká nakrájané na malé kocky – podusiť
50 g vanilkový puding
4.
4 žĺtky
200 g cukor
5 ml vanilková esencia
50 g múka hladká
0,5 l mlieko – uvariť z ingrediencií puding
200 g maslo – zmiešať s uvareným pudingom.
5.
150 g cukor vyvariť na karamel
150 g vlašské orechy studené nasekať na drobno a posypať korpus povrchu
6.
Korpus rozpoliť na 2 časti, prvú vložiť do formy bez dna na podnos pridáme
jablká, pridáme druhu časť korpusu a na to vylejeme krém, vrch posypeme
nasekanými orechmi a dáme do chladničky na 2 hodiny alebo cez noc.
Stuhnuté vyberieme z formy a podávame.
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: Cookrate – Cakes