Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na tortičku, ktorú sme si okamžite zamilovali.
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!.
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
Forma 20 cm vyložiť papierom.
1.
6 žĺtkov
150 g cukor – vyšľahať
170 g lieskové orechy pomleté
40 g kakao
30 g strúhanka rožková
10 g prášok do pečiva – všetko spolu zmiešať a vznikne cesto
2.
6 bielkov
10 g cukor vyšľahať sneh a vmiešať do cesta zo žĺtkov.
Vyliať do formy a upiecť – 180 stupňov 30 minút.
3.
6 dl smotana
100 g cukor
10 g vanilkový cukor – vyšľahať všetko na šľahačku
4.
70 g horká čokoláda – nadrobno nasekať a zmiešať so šľahačkou.
Korpus rozrezať- na 1 tretinu a 2 tretiny dáme do formy bez dna a na podnos vylejeme na korpus šľahačku.
Dáme stuhnúť na 30 minút do chladničky.
5.
70 g čokoláda – nasekať
70 g mleté lieskové orechy
rozmrvený plat /1 tretina/ spolu zmiešať a vysypať na stuhnutú šľahačku a ešte dáme schladiť.
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
zdroj: Cookrate – Cakes