Toto je doslova fantastická orechová tortička. Je vhodná na každú príležitosť!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať.

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

Forma 25 cm

1.

8 bielkov
100 g cukor
8 žĺtkov     – spolu vyšľahať

2.

100 g múka hladká
100 g vlašské orechy mleté
10 g prášok do pečiva              –    zmes zmiešať so snehom

3.

200 g cukor vyvariť na karamel
300 g olúpané jablká nakrájané na malé kocky –  podusiť
50 g vanilkový puding

4.

4 žĺtky
200 g cukor
5 ml vanilková esencia
50 g múka hladká
0,5 l mlieko             – uvariť z ingrediencií puding
200 g maslo –  zmiešať s uvareným pudingom.

5.

150 g cukor vyvariť na karamel
150 g vlašské orechy studené nasekať na drobno a posypať korpus povrchu

6.

Korpus rozpoliť na 2 časti,  prvú vložiť do formy bez dna na podnos pridáme
jablká, pridáme druhu časť korpusu a na to vylejeme krém,  vrch posypeme
nasekanými orechmi a dáme do chladničky na 2 hodiny alebo cez noc.

Stuhnuté vyberieme z formy a podávame.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes