Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Reč je o bleskovej maškrte tak chutnej, že jej nikdy nie je dosť!
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
- forma 20*15 cm, fólia na boky
1.Krok
- 280 g sušienky – rozmixovať
- 125 g maslo – roztopiť
-Spolu vymiešať cesto, rozdeliť na dve časti, jednu vtlačiť do formy,
odložiť do chladničky.
2. Krok
- 300 g masccarpone
- 100 g práškový cukor
- 200 ml smotana 33%
-Všetko spolu vyšľahať.
3.Krok
- 300 g jahody
-Nakrájať na malé kúsky a primiešať do krému.
4. Krok
- 100 ml horúca voda
- 10 g želatína
-Dobre spolu vymiešať a nechať schladnúť, potom primiešať do krému,
krém rozotrieme na cesto vo forme a dáme schladiť na 15 min. Potom
rozložíme druhú polovicu cesta a zľahka utlačíme a odložíme na 2 hod.
do chladničky.
-Hotový koláč posypeme kokosom.
- kokos na posypanie
Máme hotovo.
Mňam!
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú..
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové články na každý deň.
zdroj: youtube/Immer Appetitlich