Dobrým koláčikov nie je nikdy dosť. Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
Plech 20*30 vyložiť papierom.
Cesto:
6 bielkov
210 g cukor
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
250 g vlašské orechy mleté
60 g múka hladká – vymiešame cesto, pečieme ho v predhriatej trúbe 180 stupňov 20 minút.
6 žĺtkov- vyšľahať
1 čaj. lyžička vanilkovej esencie
200 g cukor
1 vanilkový cukor
30 g kukuričný škrob
4 dl mlieko – Z ingrediencií uvariť krém a nechať vychladiť.
-300 g maslo vyšľahať a spojiť s krémom natrieť na plát a do chladničky na 1 hodinu stuhnúť.
-Najprv nakrájame na rezy a až potom zdobíme bielkovou polevou.
2 bielky
200 g práškový cukor
1 lyžica citrónovej šťavy – Vymiešame polevu
-Polevu dáme do zdobiaceho vrecka a môžeme zdobiť.
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: Cookrate – Cakes